Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
In apa rece punem malaiul si amestecam cand incepe sa se incalzeasca apa.Din cantitatile astea iese o mamaliga mai vartoasa,pe care o scoatem pe un tocator sa se raceasca putin sa putem "umbla"cu ea.
Pana se raceste mamaliga,cu o furculita zdrobiti branza de burduf intr-o farfurie.
Cu o ata taiati felii de mamaliga,cu mana umeda le aplatizati,puneti in mijloc o ling.de branza,strangeti mamaliga peste si formati o bila pe care o puneti pe gratar,o intoarceti des pana se formeaza o crusta.
Este ff bun cu smantana,dar si in loc de mamaliga simpla la un gratar sau frigarui.
Pofta buna!!!
1
bulz-ul trebuie intors des pe gratar,sa se incinga bine si sa se topeasca branza din el.
2
am pus pe gratar si niste slanina afumata daca tot avem,numai ca s-a rupt,atat de fraged e soricul.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult