Bulz ciobanesc

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2010 | 19079 vizualizari

 

Un bulz...cu savoare romaneasca

 

INGREDIENTE

  • Branza de burduf
  • branza telemea veche
  • cas framantat
  • cas dulce
  • mamaliga
  • oua
  • unt de casa  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz ciobanesc:

1. Facem mamaliga...asta stie toata lumea asa ca nu mai spunem cum...

2. Amestecam felurile de branza intr-un vas.

3. Punem putin unt in tigaie si amestecam mamaliga cu branza si cu untul, prajim la foc mic 5- 10 minute dar cu grija sa nu rumenim ci doar sa lasam bine sa se amestece intre ele la cald.

3. Luam formele punem din compozitia din tigaie in fiecare forma si dam o jumatate de ora la cuptor...servim cu oua ochiuri deasupra...si cu smantana...o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulz ciobanesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Intorsuri dulci si sarate