Buzunare cu brinza feta si mozzarella

de PARADIS in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2010 | 14260 vizualizari

 

Fenomenale si nu te saturi mancind... :)

 

INGREDIENTE

  • Foaie de foietaj
  • 100  grame mozzarella
  • 100 grame feta bulgariana(sau orice brinza grasa)
  • 2 oua(unul pentru crema de brinza,unul pentru uns deasupra)
  • seminte de chimin
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buzunare cu brinza feta si mozzarella:

Foaia de foietaj se taie in cerculete mici,dupa care se umple cu compozitia de brinza feta,mazzarella,1 ou.Se inchide buzunarele cu ajutorul furculitei si se ung cu ou batut dupa care se presara seminte de chimin.Se coc circa 25 minute...depinde de cuptorul fiecaruia la 350 F/180 grade.Pofta mare! 

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice brinza grasa in loc de feta

RETETA IN IMAGINI

Buzunare cu brinza feta si mozzarella-0
Buzunare cu brinza feta si mozzarella-1
Buzunare cu brinza feta si mozzarella-2
Buzunare cu brinza feta si mozzarella-3
Buzunare cu brinza feta si mozzarella-4

COMENTARII (8)

elena1988 1

14.02.2011, 17:17

adry88 1

11.05.2011, 15:28

babi5 1

19.05.2013, 21:09

simplu .. si gustos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04