Cafea rece cu Gheata To Go

de Adi_Caradeanu in Cafea, 3 Aug 2015 | 519 vizualizari

 

foto credit Tudor Raiciu

 

INGREDIENTE

  • 2 espresso (60 ml Cafea)
  • 200 ml lapte
  • 1 lingurita zahar
  • 20 ml sirop Monin Maple Spice
  • gheata
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cafea rece cu Gheata To Go:

  • Adaugati ingredientele fara Gheata in blenderul Blend Activ puneti capacul cu lame 
  • puneti ingredientele in bleder si mixati 30 - 45 secunde
  • Scoateti capacul cu lame 
  • Adaugati gheata cuburi si inchideti cu capacul TO GO
 

RETETA IN IMAGINI

Cafea rece cu Gheata To Go-0
Cafea rece cu Gheata To Go-1

COMENTARII (7)

mirela0911

mirela0911 1

03.08.2015, 13:35

Rocsi

Rocsi 1

03.08.2015, 21:47

Gicuta69

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:16

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!