Calamari prajiti

de Rux in Peste, 6 Mar 2011 | 6583 vizualizari

 

Atat de simplu de facut si atat de gustosi...am facut reteta ta de data asta Miti...multumesc! Cu ani in urma am mai probat de cateva ori dar i-am dat numai prin faina. Asa mi-au placut mai mult...

 

INGREDIENTE

  •  ulei pentru prajit 
  • calamari rondele( eu am avut proaspeti)
  • o cana faina( 200 mg)
  • 2 oua batute
  • sare dupa gust 
  • zeama de lamaie pentru servit
  • piper  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Calamari prajiti:

se spala calamarii sub jet de apa intr-o strecuratoare apoi se usuca intr-un prosop de hartie,

se dau prin ou batut apoi prin faina si piper si se prajesc in ulei incins la wok...

se scot se sareaza si se servesc cu zeama de lamaie...

excelenti!

Pe mai multe site-uri italiene cu retete pentru calamari am vazut ca sarea se adauga la sfarsit.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Calamari prajiti 89623
retete culinare - Calamari prajiti 89625
retete culinare - Calamari prajiti 89626
retete culinare - Calamari prajiti 89627
retete culinare - Calamari prajiti 89637

COMENTARII (37)

Rux 1

07.03.2011, 20:23

Multumesc mamaie scumpa

Rux 1

07.03.2011, 20:23

Mena sa stii ca au fost deliciosi

adry88 1

20.05.2011, 17:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55