Cannelloni con carne si mozzarella

de Alexandra Burz in Cannelloni, 29 Apr 2014 | 5462 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie cannelloni 500 gr
  • 500 gr carne tocata
  • 1 ceapa rosie
  • 200 gr mozzarella
  • 1 ceapa galbena
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ardei maruntit
  • 4 rosii
  • 200 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • 2 oua
  • Patrunjel
  • Coriandru
  • Sare de mare
  • Piper alb macinat
  • Piper negru macinat
  • Ulei de masline
  • 50 gr unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni con carne si mozzarella:

Pregatim umplutura pentru cannelloni.

Punem in robot cepele curatate, 2 rosii, patrunjel verde si ardeiul.

Mixam pana la maruntire.

Adaugam carnea tocata, sare si piper dupa gust.

Omogenizam compozitia.

Intr- o tigaie antiaderenta  punem putin ulei de masline si calim 10-15 minute compozitia obtinuta mai sus.

Umplem cannelloni.

Ungem o tava de yena cu unt si asezam caneloni umpluti.

Pregatim un sos din lapte, oua, smantana, coriandru, sare si piper.

Mixam cu ajutorul blenderului.

Turnam sosul peste cannelloni.

Deasupra rupem bucati de mozzarella.

Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor pentru 45 minute.

TIPS-URI

1

Folositi ingrediente de calitate.

2

In locul sosului alb puteti face fara probleme sos tomat.

3

Cannelloni se pot umple si cu branza sau legume.

4

Serviti cald cu o lingura de iaurt grecesc!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni con carne si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu carne de pui