Cannelloni cu carne de pasare

de Miha in Cannelloni, 26 Aug 2009 | 7218 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie paste cannelloni
  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 5-6 catei usturoi
  • 1 lingura faina
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 lingurita rozmarin
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita busuioc
  • 1/2 lingurita zahar
  • patrunjel verde
  • 2 cani suc rosii
  • 200 g cascaval
  • 4-5 linguri smantana
  • 4-5 linguri lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu carne de pasare:

Mai intai preparam sosul. Punem sucul de rosii la fiert cu sare,piper,1 lingurita de busuioc,1/2 lingurita zahar si 3 catei de usturoi taiati in bucati sau tocati marunt,dupa preferinta.Se fierbe 5 minute dupa care se lasa la racit.

Pentru umplutura am tocat carnea impreuna cu ouale,faina,ceapa,morcovul,restul de usturoi,patrunjelul verde,condimentele si 50 g cascaval ras.Cu aceasta compozitie am umplut pastele.


Asezam pastele intr-un vas termorezistent,pe un singur rand si turnam deasupra sosul de rosii.


Cascavalul ras fin il amestecam cu smantana,laptele si putina nucsoara.Turnam totul peste pastele cu rosii si dam la cuptor,la foc mediu,pana se rumenesc.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cannelloni cu carne de pasare 7234
retete culinare - Cannelloni cu carne de pasare 7235
retete culinare - Cannelloni cu carne de pasare 7236
retete culinare - Cannelloni cu carne de pasare 7237
retete culinare - Cannelloni cu carne de pasare 7238
retete culinare - Cannelloni cu carne de pasare 7239

COMENTARII (3)

Miha 1

19.10.2009, 18:06

Desigur dANNY...cu drag!

Cris2711 1

12.03.2011, 14:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!