Carnati proaspeti

de Rux in Mezel de casa, 2 Ian 2014 | 8609 vizualizari

 

Cred ca stiti deja ca am castigat la concursul Bucataras de pe FB o masina de tocat pe care am daruit-o mamei de Craciun....asa ca multumesc tare mult Naumann si desigur bucataras.ro...si voi prezenta cateva retete pe care le-am preparat cu ajutorul ei pretios :)

 

INGREDIENTE

  • 3 kg ceafa de porc( cat mai grasa)
  • 1 pahar si jumatate de apa
  • un pahar de ulei( palmier am pus eu)
  • mate de porc( o cutie)
  • ienibahar( 1/2 lingurita)
  • cimbru( 1 lingura)
  • boia dulce( 1 lingurita)
  • piper( cat va plac de condimentati)
  • 5 capatani de usturoi( noua ne plac bine usturoiati)
  • sare( in jur de 3 linguri)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati proaspeti:

Carnea se toaca si se framanta impreuna cu condimentele, usturoiul, apa si uleiul. Umplem matele, desigur tot cu ajutorul masinii de tocat, este un procedeu destul de migalos, mai intai se sufla fiecare mat in parte apoi se trage pana la capat pe capatul masinii de tocat si apoi se porneste. Cu grija se inteapa matele daca se umfla si apoi se innoada la capete. Carnatii se pot usca la aer o vreme sau se pot pune direct in pungi la congelator.

Prajiti carnatii si serviti-i cu mustar, hrean si painica taraneasca :)

 

RETETA IN IMAGINI

Carnati proaspeti-0
Carnati proaspeti-1
Carnati proaspeti-2
Carnati proaspeti-3
Carnati proaspeti-4
Carnati proaspeti-5
Carnati proaspeti-6
Carnati proaspeti-7
Carnati proaspeti-8

COMENTARII (32)

Pushaa

Pushaa 1

17.12.2014, 13:18

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

18.12.2014, 08:10

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

27.12.2016, 12:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!