Carnati traditionali

de adriana_bobu in Mezel de casa, 25 Dec 2010 | 14067 vizualizari

 

Nu cred ca am intampinat vreun Craciun fara traditionalii carnati de casa.

 

INGREDIENTE

  • 3 kg carne porc
  • 2 kg carne vita
  • 1 bucatica slaninuta de porc (1/2 Kg)
  • condimente pentru carnati de la fucs
  • sare,piper, boia, oregano
  • 4-5 caciulii usturoi
  • 10 m mate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati traditionali:

Se toaca carnea iar slanina se taie cubulete mici. Se adauga condimentele, usturoiul facut mujdei si putina apa (100 ml) ori zeama de la fiertura de oase/ Se monteaza dispozitivul de facut carnati la masina de tocat si se umplu carnatii. Se lasa la scurs de seara pana dimineata si apoi se pot (optional)afuma . Apoi se pot praji in ulei in care punem si putina apa pentru a-i fierbe mai intai inabusit.  Sunt exceptionali!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Carnati traditionali 73006
retete culinare - Carnati traditionali 73007
retete culinare - Carnati traditionali 73008
retete culinare - Carnati traditionali 73009

COMENTARII (16)

Ligia Bxl 1

26.12.2010, 00:54

ohhh Doamne ce bunatate

adriana_bobu 1

26.12.2010, 21:13

nadina, ligia

adry88 1

04.06.2011, 10:13

o bunatate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D