Carnaval

de epurasha2bb in Porc, 9 Mar 2010 | 1293 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6-8 bucati potrivite de muschi de porc cu putina grasime,
  • 2 cepe ,
  • 2 ciupercute champignion proaspete cu tot cu cotor,
  • 4 graunti mici de usturoi,
  • 1/2 rosie,
  • 4 masline negre,
  • 1 buchetel mic de brocoli,
  • 2 cartofi,
  • 4 linguri de vin,
  • 2 linguri de pasta de tomate,
  • marar verde,
  • cateva feliute de cascaval,
  • putin ketchup pt.decor.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnaval:

Taiem cepele bucati mari si ciupercile si le calim in tigaie impreuna cu bucatile de carne dar nu mult doar putin cat sa nu fie crude.Apoi le asezam pe fundul vasului de lut tinut in prealabil in apa o jumatate de ora.Apoi punem cartofii taiati felii groase.Eu am avut niste cartofi gata copti in folie de aluminiu dar ii puteti fierbe putin sau puteti sa-i puneti si cruzi.


Apoi presaram si grauntii de usturoi taiati in 3 si apoi bucatele marunte de rosie, maslinele felii mari, bucheteleul de brocoli sfaramat peste tot si mararul si cascavalul deasupra din loc in loc.unem cam un polonic de amestec de vin cu pasta de tomate si putina apa. Presaram sare mare si rasnim piper negru proaspat.Bagam vasul in cuptorul rece neincins dinainte si dam drumul la foc la inceput mai mic apoi spre sfarsit dam focul mare si luam capacul ca sa se rumeneasca.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Carnaval 21167
retete culinare - Carnaval 21170
retete culinare - Carnaval 21172
retete culinare - Carnaval 21173
retete culinare - Carnaval 21174
retete culinare - Carnaval 21175
retete culinare - Carnaval 21176
retete culinare - Carnaval 21177

COMENTARII (5)

Oana 1

09.03.2010, 21:08

Suuuper

epurasha2bb 1

10.03.2010, 18:59

hi, hi, mersi Oana vad ca ai avatar nou ! si mumos foc! desi imi placea fetishoara ta dulcika asa esti mai interesanta si misterioasa!

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 22:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura cu branza si cacao
  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!