Carne de porc în sos caramel

de Ade200 in Porc, 30 Mai 2012 | 1804 vizualizari

 

Un aer oriental nu strică uneori...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de porc
  • 3 cepe mari
  • 3 linguri de oţet de vin
  • 2 linguri de miere
  • 100 ml de supă de găină
  • Ulei
  • Sare, piper
  • Curry
  • Sos de soia
  • cartofi
  • rozmarin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc în sos caramel:

Tăiaţi carnea fâşii subţiri. Tăiaţi ceapa feliuţe. Căliţi împreună carnea şi ceapa în ulei. Când ceapa şi carnea sunt făcute, le scoateţi în alt vas si deglasaţi cu oţet de vin. Lăsaţi să dea în clocot, amestecând cu o lingură să se desprindă tot de pe tigaie. Adăugaţi 2 linguri de miere. Când caramelul începe să se facă, adăugaţi supa de găină(din cub). Puneţi şi sos de soia sau Teriaki. Amestecaţi si adăugaţi carnea. Ea trebuie doar să fie cuprinsă în lichid.. Lăsaţi să mai clocotească puţin la foc mic, asezonaţi dacă mai trebuie cu sare şi pier, ardei iute, dacă doriţi.

Am servit cu cartofi sotaţi cu rozmarin. Merg bine cu orez sau paste, cu o salată verde.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Carne de porc în sos caramel 164903
retete culinare - Carne de porc în sos caramel 164904
retete culinare - Carne de porc în sos caramel 164905
retete culinare - Carne de porc în sos caramel 164906

COMENTARII (7)

mamaieelena 1

31.05.2012, 09:08

Laly 1

31.05.2012, 19:37

Cred ca este foarte buna

Bya Ralu 1

03.06.2012, 17:59

ce minunat arata!sa nu ma mai gandesc la gust

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D