Carne de porc in sos de ceapa

de mirela0911 in Porc, 16 Aug 2015 | 1045 vizualizari

 

Buna de te lingi pe degete!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 3 cepe potrivite
  • 2 lgt pasta de ardei
  • sare, boabe de piper
  • 2 foi de dafin
  • 50 ml ulei
  • apa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc in sos de ceapa:

Se taie carnea cubulete, se spala bine si se lasa sa se scurga de apa.

Ceapa se curata si se taie marunt. Intr-o cratita se pune ceapa la calit in ulei, se adauga pasta de ardei si se lasa pana devine sticloasa, avand grija sa nu se arda. Se pune carnea, se amesteca si se lasa pana se coaguleaza si se albeste carnea. Se toarna apa incalzita in prealabil peste carne atat cat sa o acopere. Se mai adauga sare dupa gust, tinand cont de faptul ca pasta de ardei este sarata, foile de dafin, cateva boabe de piper si se lasa sa dea in clocot, dupa care se face focul mic, se acopera cu capac si se lasa sa fiarba la foc incet. 

In timpul fierberii, se mai completeaza cu apa fierbinte atat cat este necesar. Se lasa pe foc pana cand carnea este bine fiarta iar ceapa se transforma in pasta. 

Se serveste cu paste fainoase sau piure de cartofi alaturi de o salata de care doriti.

Pofta buna sa aveti!

 

 

TIPS-URI

1

Durata de fierbere depinde de carne.

2

Daca nu aveti pasta de ardei, se poate pune boia.

RETETA IN IMAGINI

Carne de porc in sos de ceapa-0
Carne de porc in sos de ceapa-1
Carne de porc in sos de ceapa-2
Carne de porc in sos de ceapa-3
Carne de porc in sos de ceapa-4
Carne de porc in sos de ceapa-5
Carne de porc in sos de ceapa-6
Carne de porc in sos de ceapa-7

COMENTARII (21)

Catalina L

Catalina L 1

16.08.2015, 19:58

imi placeeee

Rocsi

Rocsi 1

17.08.2015, 21:00

Bun preparat!

MOKUSKA

MOKUSKA 1

27.08.2015, 09:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

11870 puncte

MotanLaOale

10810 puncte

mihaelar63

8800 puncte

mirela0911

8180 puncte

oanapl

7290 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Pulpe de pui cu ciuperci
  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!