Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Se fierb taiteii conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata.
Se pudreaza carnea de porc cu mixul de condimente chinezesti, sare si piper.
Se incalzesc 2 linguri de ulei intr-o tigaie (eu am folosit una din fonta) si se prajeste carnea 7 minute, intorcand-o frecvent. In ultimele doua minute, se adauga 2 linguri sos dulce de soia. Se transfera carnea pe o farfurie si se pastreaza la cald.
Se rade ghimbirul si se soteaza in restul de ulei. Se adauga legumele si se gatesc 4 minute. Se adauga taiteii fierti si restul de sos de soia si se mai lasa 1 minut.
Se taie carnea in fasii si se amesteca cu taiteii.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult