Cartofi copti

de Larisel in Aperitive / Garnituri, 28 Sep 2014 | 3637 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • unt
  • usturoi
  • sare
  • piper
  • branza in burduf
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti:

Spalam cartofii, lasandu-i in coaja.

Intr-o oala ii punem la fiert, cat sa dea doua trei clocote.

Ungem cartofii cu amestecul de unt cu usturoi, sare si piper.

Apoi pregatim drycookerul, presarand sare pe fundul acesteia.

Asezam cartofii si ii lasam la copt, verificandu-i.

Cand sunt gata, ii taiem in doua si punem branza din plin.

 

TIPS-URI

1

nu este nevoie neaparat de drycooker, ii putem face in tava de la cuptor sau oricare alta tigaie

2

pot fi o garnitura buna pentru diferite preparate din carne

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

- Andreea - 1

28.09.2014, 15:13

Foarte buni

Bya Ralu 1

28.09.2014, 16:45

Buni

dantes 1

29.09.2014, 08:22

Buni!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu pesmet la cuptor