Pulpe de pui cu legume si cartofi copti

de cristina1985 in Pui, 23 Oct 2018 | 2631 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 1 vanata mica
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ardei
  • 2 cepe
  • 8 rosii cherry
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 4 catei usturoi
  • Pentru cartofi copti:
  • 1 kg cartofi
  • 100 g cascaval
  • 30 g unt
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume si cartofi copti:

Cartofii se spala foarte bine (pentru ca se vor gati cu coaja), se inteapa cu furculita si se coc in cuptorul preincalzit, pentru 40-50 minute, la 190 grade Celsius. Cand sunt copti (ii verificati cu o scobitoare), ii scoateti, ii decupati si puneti din amestecul de unt cu cascaval ras fin si marar tocat, in fiecare. Ii mai lasati in cuptor cateva minute. Puteti sa adaugati amestecul de cascaval, cand sunt aproape gata pulpele (ca sa fie calzi).

Pulpele de pui se calesc in ulei, pana devin albe, se sareaza si se lasa pana va ocupati de legume. Legumele le taiati cubulete, iar cepele in 4.

Se pune hartie de copt intr-o tava, puneti legumele taiate, uleiul, sare si amestecati. Apoi asezati pulpele deasupra si le introduceti in cuptorul preincalzit, timp de 2 ore.

Se rad bucatile de usturoi, se amesteca cu sare si 1 lg ulei. Se ung pulpele de pui si se mai lasa in cuptor 30 minute.

Carnea se serveste alturi de legume si cartofi copti. Au iesit 4 portii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume si cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui Coin Vert