Cartofi cu branza

de Bunica in Dulciuri, 25 Ian 2015 | 2525 vizualizari

 

Cartofii cu branza sunt excelenti pentru o cina!

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 3 oua
  • 400 g. talemea de vaca
  • 100 cascaval
  • sare daca este cazul
  • piper
  • 20 g. unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu branza:

Cartofii se curata,spala si se pun la fiert in apa cu sare.

Branza data prin razatoarea cu ochiuri mici se amesteca impreuna cu ouale.

Cand cartofii sunt fierti,nu foarte rau sa se sfarme,se scurge apa si se taie rondele.

Ia o forma rezistenta la cuptor,unge cu unt .

Asezam un rand de cartofi,unul de branza,deasupra ramanand cartofii.

Cascavalul ras se pune deasupra cartofilor .

Da forma la cuptorul incins la 150 grade pana se rumeneste frumos deasupra.

Se servesc calzi,dar si reci.

 

TIPS-URI

1

Daca doriti puteti pune si 200 g. smantana pentru gatit inainte de a pune cascavalul.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi cu branza 363704
retete culinare - Cartofi cu branza 363705
retete culinare - Cartofi cu branza 363707
retete culinare - Cartofi cu branza 363708
retete culinare - Cartofi cu branza 363712

COMENTARII (14)

pity19 1

26.01.2015, 00:33

Cat de curand am sa fac si eu !

Bucataras Anca 1

26.01.2015, 18:10

planul pentru maine seara . simplu si bun, deci... perfect

-Licurici- 1

23.06.2015, 08:13

tare buni!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55