Cartofi cu ciupercute si rozmarin la cuptor

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2010 | 3876 vizualizari

COMENTARII (23)

Dana_Retetegg 1

27.11.2010, 13:34

Ce bine arata, ce bunatate!

RuxyRux 1

27.11.2010, 13:56

Corinuta 1

27.11.2010, 14:51

crocanti,yamii!

ela 1

27.11.2010, 15:28

Ina 1

27.11.2010, 15:47

Ina 1

27.11.2010, 15:48

de cate ori vad "rozmarin " mi-aduc aminte de ratatouille-ul lui tavi )

RuxyRux 1

27.11.2010, 15:51

Rocsi 1

27.11.2010, 19:04

ce rumeni si faini

RuxyRux 1

27.11.2010, 19:36

Rocsi esti invitata mea

marcela1979 1

27.11.2010, 22:46

RuxyRux 1

27.11.2010, 22:48

MotanLaOale 1

29.11.2010, 15:49

RuxyRux 1

29.11.2010, 15:53

multumesc domnule motan bucataras

Ligia Bxl 1

07.12.2010, 12:50

waw asta e meniul meu preferat cartofi cu rozmarin si ciupeeeeerci

RuxyRux 1

07.12.2010, 13:09

May Ligiutza scumpa...ce vizite frumoase mi-ai facut tu mie azi...te imbratisez cu mare mare mareeee drag! ...si...multumesc

mihaelar63 1

07.12.2010, 13:19

ce-mi plac cu ciupercutele acelea mititele
Observ ca gatesti cu ulei de palmier , eu am cumparat si nu-l folosesc , poti sa -mi ,,vinzi mai multe ponturi '' in legatura cu el ?

RuxyRux 1

07.12.2010, 16:14

Da Mihaela, gatesc cu ulei de palmier si ulei de masline si niciodata nu exagerez si ma feresc sa scap din sticla, de aceea masor cu lingura...despre acest ulei parerile sunt desigur impartite( ca de obicei, in general)...nu pot spune ca il folosesc de foarta multa vreme( adica de ani buni), obisnuiesc sa utilizez uleiul de masline, insa pe langa acesta mai pun si o lingura doua de ulei de palmier. Unii spun ca nu e atat de bun cum se spune ca ar avea cam 85% acizi grasi saturati....ceea ce nu este totusi adevarat.
Dr Mencinicopschi e de parere ca are numai 50 % acizi grasi saturati si restul 40 % mononesaturati si 10% polinesaturati, ceea ce il situeaza in categoria uleiurilor bune pentru sanatate desigur intru-n stil de viata echilibrat si fara abuzuri. Acest ulei totusi nu creste grasimile in sange asa cum se crede drept dovada ne stau asiaticii( care il folosesc in mod curent) si la care incidenta bolilor cardiovasculare este scazuta.
Mie imi place ca la prajit nu afuma, nu se arde, nu isi schimba culoarea si are si un gust placut. Folosesc de regula Olina, mi se pare o firma credibila....
Eu zic sa il folosesti cu incredere, e bogat in vitamine, A, E...si joaca un rol destul de important in prevenirea imbatranirii precoce.
Te pup cu drag si sper ca ti-am fost de folos

mihaelar63 1

07.12.2010, 16:20

am sa-l introduc si eu la preparare , doar trebuie sa-mi fac curaj

RuxyRux 1

07.12.2010, 16:23

Curaj

novembber 1

08.12.2010, 13:24

Arata tare bine . Sunt inebunita dupa cartofi sub orice forma si combinatia de cartofi, ciupercute si rozmarin mi se pare geniala ! Felicitari !

RuxyRux 1

08.12.2010, 21:59

Multumesc si ma bucur ca iti place ideea

elena1988 1

04.03.2011, 15:36

Cris2711 1

12.03.2011, 14:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti cu sunca si cascaval