Cartofi dulci la cuptor

de Criss in Mancaruri de post, 11 Iun 2013 | 15044 vizualizari

 

Am dat-o pe americanisme. :) Ieri am facut niste brownies ciocolatosi si deliciosi pe care vii arat zilele urmatoare, iar azi am pregatit niste cartofi dulci la cuptor. Am gasit la reducere si am cumparat sa vad ce gust au. Ceva intre dovlea si morcov, oricum sunt foarte buni la gust si am sa incerc si alte retete cu aceasta leguma care a devenit una la moda si la noi. Pentru azi, am regatit cartofi dulci la cuptor. A, era sa uit, cel lunguiet e cu miezul alb insa nu e atat de dulce ca si cel cu miez portocaliu si e cam sec. Mie nu mi-a placut cel alb, deci n-am sa mai cumpar cartofi lunguieti.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi
  • cimbru
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi dulci la cuptor:

Desi am citit ca si coaja e comestibila, eu am preferat sa curat coaja, nu doar sa o spal.  Se taie cartofii in bucati potrivite, nu foarte subtiri pentru ca oricum scad destul de mult.

Se amesteca cu uleiul si condimentele, se pun intr-o tava pe hartie de copt si se coc in cuptor aproximativ 45 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi dulci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Criss 1

11.06.2013, 12:54

Multumesc dragelor.

Criss 1

11.06.2013, 12:55

Sunt buni, cel putin cei portocalii. Seamana la gust cu dovleacul copt. Mie mi-au placut, dar lui Alex nu i-au placut. Mi-a zis ca sunt prea dulci.

Sim0na 1

12.06.2013, 13:49

N-am mancat niciodata, cred..

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi in crusta de mustar