Cartofi evantai

de andremys in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 100496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi medii sau mai mari
  • 500 gr cascaval
  • 500 gr costita sau ceva afumat
  • 2 oua
  • ulei de masline
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi evantai:

Se curata cartofii si se feliaza astfel incat baza sa ramana intreaga,fiecare felie se umple cu cate o felie de costita.

Se bat ouale si se pun peste cartofi iar dupa aceea se stropesc cu uleiul de masline astfel incat sa patrunda bine cartofii.

Se  baga la cuptor pt 50 de minute iar cand sunt gata se aduga cascavalul deasupra!

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si branza chiar si smantana,ce combinatie va place

2

eu am servit cu salata verde langa

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi evantai 218099
retete culinare - Cartofi evantai 218100
retete culinare - Cartofi evantai 218101
retete culinare - Cartofi evantai 218102
retete culinare - Cartofi evantai 218103
retete culinare - Cartofi evantai 218104
retete culinare - Cartofi evantai 218106

COMENTARII (18)

andremys 1

17.04.2013, 21:23

la 200 de grade

Panacris 1

18.10.2013, 19:31

Adele 1

13.05.2014, 17:28

Arata super

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D