Cartofi gratinati - Philips Multicooker

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 4 Noi 2013 | 10863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 cartofi mici
  • 3-4 oua mari
  • 200 g bacon
  • 200 ml smantana
  • 4 fire de ceapa verde
  • 100 g branza de oaie
  • 2-3 linguri cu ulei pentru prajit
  • condimente dupa gust: sare, fulgi de chili, rozmarin si oregano
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati - Philips Multicooker:

Curatam cartofii si ii taiem in cuburi mici.

Ii asezam in vasul multicooker-ului cu 2-3 linguri cu ulei si setam din MENU functia/programul FRY pentru 20 de minute. Pornim programul din butonul START. Amestecam ocazional, iar in ultimele 5 minute adaugam bacon-ul, patrunjelul si ceapa verde feliate marunt.

La terminarea programului, condimentam dupa gust cu sare, fulgi de chili, rozmarin si oregano si amestecam totul pentru uniformizarea gustului. 

Trecem branza de oaie prin razatoare, adaugam ouale si smantana si omogenizam. Compozitia rezultata o turnam peste cartofii prajiti.

Setam apoi functia BAKE la o temperatura de 180 grade, pentru 20 de minute si pornim programul din butonul START. La finalizarea timpului se va trece automat pe functia KEEP WARM, cea de mentinere a preparatului, cald.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Daca branza de oaie este sarata, nu este nevoie sa mai adaugati sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati - Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi umpluți