Cartofi Hasselback

de Robe in Aperitive / Garnituri, 25 Iul 2013 | 1132 vizualizari

 

O idee de garnitura ceva mai deosebita..

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • unt
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Hasselback:

Se spala foarte bine cartofii dupa care se taie felii, lasand baza netaiata. Se pune in fiecare crestatura untul aromatizat (unt moale amestecat cu usturoiul pisat si condimentat cu sare, piper si cimbru).

Cartofii gata condimentati si umpluti cu untul aromat se lasa la cuptor circa 45 de minute.

 

COMENTARII (4)

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

25.07.2013, 14:32

Am sa ii incerc si eu

Robe

Robe 1

25.07.2013, 14:51

Rocsi

Rocsi 1

25.07.2013, 15:19

Buni cartofii pregatiti asa

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!