Cartofi in crusta de mustar

de VERONICA2607 in Mancaruri de post, 7 Mar 2012 | 3429 vizualizari

 

Asa cum a spus si pusikmea-Dana Cristea(http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-in-crusta-de-mustar-post-30478.html) dimineata, asa va spun si eu acum, sunt foarte buni acesti cartofi....deliciosi pentru zilele de post, hranitori si pufosi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri de mustar
  • 3 linguri de ulei de masline sau floarea soarelui
  • 2-3 catei de ustutoi
  • 1 lingurita seminte de susan
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in crusta de mustar:

Curatam, spalam  si taiem cartofii si ii punem la fiert in apa cu un praf de sare, insa nu-i lasam sa fiarba prea mult, ci doar cat sa intre furculita in ei. Separat pregatim sosul amestecand mustarul cu uleiul, sare, piper, busuioc si usturoiul pisat. Dam cartofii prin acest sos. Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, presaram susanul in ploaie peste ei si bagam la cuptorul preincalzit pentru cca 30 de minute.

Se servesc calzi.

 

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

07.03.2012, 22:00

buni

iri_iri 1

08.03.2012, 05:26

grozavi

MIUTA 1

09.03.2012, 17:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04