Cartofi in crusta de mustar

de VERONICA2607 in Mancaruri de post, 7 Mar 2012 | 5424 vizualizari

 

Asa cum a spus si pusikmea-Dana Cristea(http://www.bucataras.ro/retete/cartofi-in-crusta-de-mustar-post-30478.html) dimineata, asa va spun si eu acum, sunt foarte buni acesti cartofi....deliciosi pentru zilele de post, hranitori si pufosi.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 3 linguri de mustar
  • 3 linguri de ulei de masline sau floarea soarelui
  • 2-3 catei de ustutoi
  • 1 lingurita seminte de susan
  • busuioc
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in crusta de mustar:

Curatam, spalam  si taiem cartofii si ii punem la fiert in apa cu un praf de sare, insa nu-i lasam sa fiarba prea mult, ci doar cat sa intre furculita in ei. Separat pregatim sosul amestecand mustarul cu uleiul, sare, piper, busuioc si usturoiul pisat. Dam cartofii prin acest sos. Ii punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, presaram susanul in ploaie peste ei si bagam la cuptorul preincalzit pentru cca 30 de minute.

Se servesc calzi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in crusta de mustar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi intregi cu usturoi, la cuptor