Cartofi la cuptor cu pui si cascaval

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 1 Apr 2015 | 6429 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • piept de pui
  • sunca de pui
  • cascaval
  • suc de rosii
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • pudra de usturoi
  • putin cimbru
  • mustar
  • ceapa uscata sau verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu pui si cascaval:

  1. Speli cartofii bine, bine dupa ce in prealabil i-ai curatat.(eu am pus vreo 10)
  2. Ii pui intr-un bol.Pui si cateva cubulete de ceapa uscata sau rondele de ceapa verde.
  3. Amesteci intr-un vas ulei de masline, vreo doua linguri sos de soia, o lingura mustar si vreo 50 ml suc de rosii.Iei nitel cu degetul din sos si vezi daca mai trebuie sare. Daca trebuie, pui! Logic
  4. Torni amestecul peste cartofii din bol si amesteci cu mainile pana-i cuprinzi pe toti.
  5. Pregatesti o tava, pui folie de hartie, sau nu pui, faci cum vrei :)), si torni cartofii distribuindu-i in tava.
  6. Tai bucatele de piept de pui, sunca cubulete si pui printre cartofi.
  7. Presari putin cimbru si bagi tava la cuptor, la foc mediu.
  8. Cand s-au rumenit cartofii deschizi aragazul, tragi nitel tava si pui niste cascaval.
  9. Mai lasi putin sa se topeasca si gata!
  10. Ce-ti mai trebuie?
  11. Pai….un bol cu iaurt, niste linguri, farfurii si pofta!
 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi la cuptor cu pui si cascaval-0
Cartofi la cuptor cu pui si cascaval-1
Cartofi la cuptor cu pui si cascaval-2
Cartofi la cuptor cu pui si cascaval-3

COMENTARII (34)

Bya Ralu 1

03.04.2015, 15:20

ce bine arata

mihaelar63 1

16.04.2015, 01:25

Ce frumos sunt rumenite toate

Xandrinne 1

05.09.2015, 09:07

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04