Cartofi noi la cuptor

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 9 Iun 2011 | 48361 vizualizari

 

O nebunie!!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • ardei iute
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 legatura de ceapa verde
  • fasii subtiri de sunculita
  • marar verde (proaspat)
  • 3 linguri de rosii cu busuioc (de la Cirio :D)
  • condimente: tarhon si rozmarin, sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor:

 

Cartofii ii curatam de coaja cu ajutorul unei lavete abrazive, ii spalam si ii punem la fiert intregi, in apa cu sare, pentru 20 de minute.

Intre timp incingem cuptorul, pregatim un vas/tava pe care il/o vom unge cu ulei si taiem felii ceapa, usturoiul si ardeiul iute. In cazul ardeiului 4 rondele subtiri sunt suficiente, daca este foarte iute. Adaugam si fasiile de sunculita si cartofii fierti (scursi), condimentam dupa gust si dam la cuptor pentru 40 de minute. Cand devin rumenii adaugam rosiile si ii mai lasam 10-15 minute la copt.

Se servesc calzi, cu marar presarat!

Sa aveti pofta!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi noi la cuptor 109574
retete culinare - Cartofi noi la cuptor 109575
retete culinare - Cartofi noi la cuptor 109576
retete culinare - Cartofi noi la cuptor 109577
retete culinare - Cartofi noi la cuptor 109578
retete culinare - Cartofi noi la cuptor 109579

COMENTARII (33)

Bya Ralu 1

06.07.2013, 14:54

bunnnnnnnnnnn

iri_iri 1

06.07.2013, 18:05

o nebunie spun si eu!

Dya Daniela Andrei 1

06.07.2013, 19:33

Va multumesc! Chiar sunt o nebunie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55