Cartofi taranesti cu carnita

de Trombotik in Porc, 3 Oct 2012 | 3597 vizualizari

 

E prima oara cand postez pe acest site si sper ca retetele pe care le voi pune sa va fie folositoare :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc(afumata sau neafumata)
  • 1 kg cartofi
  • o ceapa potrivita
  • ulei
  • usturoi
  • boia dulce
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu carnita:

Se pune uleiul la incins in care se picura putina apa. Cand este incins se adauga carnea de porc tocata cubulete potrivite si se amesteca. Dupa cateva minute in care se inabuse carnea, se adauga ceapa tocata marunt si putina boia dulce. Eu adaug boia pentru dulceata si sa ii dea putina culoare. Se pune cam o lingurita de boia dulce. Se lasa putin la inabusit si apoi se adauga cartofii tocati cubulete si se acopera cu apa. Se lasa la fiert pana cand sunt facuti cartofii si incep sa se sfarame. Se adauga usturoi pisat si sare,dupa gust.

Daca se doreste se poate adauga putin patrunjel tocat marunt.Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu carnita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

03.10.2012, 21:32

Bine ai venit

Sim0na 1

03.10.2012, 22:01

Bine ai venit! Delicios preparatul tau!

adry88 1

04.10.2012, 10:45

gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi ţărăneşti în ceaun