Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 31 Aug 2014 | 2168 vizualizari

 

Stiu,mancare grea,se ridica toate alea in organism,dar e al naibii de bun.....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi albi
  • 500 g carnati subtiri proaspeti
  • 2 cepe de apa mari
  • boia dulce
  • boia iute
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat:

Curatam cartofii,ii taiem in 4,cautam sa alegem cartofii cam la aceiasi dimensiune,ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare.Cat timp fierb cartofii taiem ceapa solzisori si presaram un pic de sare deasupra.Pregatim si carnatii pentru prajit,cu ajutorul unor scobitori ii prindem dupa ce am facut rotocoale aproximativ egale,mi-au iesit 8 bucati.Dupa ce au fiert cartofii,ii scoatem din apa si intr-un ceaun punem ulei,lasam sa se incinga si adaugam ceapa.O lasam sa se caleasca,pana incepe sa se inmoaie,adaugam sare ,boia dulce si iute,dupa gust,apoi punem cartofii fierti si amestecam incet sa nu-i faramam,lasam pe foc cca 10 min.Intre timp prajim si rotocoalele de carnat.Servim cu paine neagra si ardei copti si apoi poti sa arunci cu basca dupa ce vrei tu....esti satul si nu mai conteaza....

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat-0
Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat-1
Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat-2
Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat-3
Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat-4
Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat-5
Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat-6
Cartofi taranesti cu rotocoale de carnat proaspat-7

COMENTARII (32)

Rocsi 1

01.09.2014, 20:38

Cu mine scapi usor, doar cartofi vreau

Lavinia 1

02.09.2014, 19:53

gustosi

mihaelar63 1

03.09.2014, 03:21

carnati acestia sunt adevarat atentat terorist la adresa siluetei Eu cum nu am , ma sacrific ))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04