Cartofi umpluti cu slanina si ceapa

de Zamfira in Mancaruri cu carne, 24 Feb 2013 | 3196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 200 g slanina de casa
  • 1 ceapa
  • 2 castraveti murati
  • ulei
  • sare, piper, cimbru, praf de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti cu slanina si ceapa:

Curatam si spalam cartofii, ii feliem ,,tip acordeon,, (vezi modelul din reteta ,,Cartofi acordeon,,). II saram, piperam dupa gust, stropim cu ulei si presaram deasupra cimbru uscat. Feliem foarte subtire slanina de casa si o introducem din loc in loc in crestaturile cartofilor. Asezam cartofii umpluti cu slanina intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt si-i lasam la copt 35-40 minute. Apoi scoatem cartofii si cu ajutorul unui cutit largim crestaturile cartofilor si introducem feliute de ceapa si castravete murat. Mai lasam la copt inca 10-15 minute.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cartofi umpluti cu slanina si ceapa 206638
retete culinare - Cartofi umpluti cu slanina si ceapa 206639
retete culinare - Cartofi umpluti cu slanina si ceapa 206640
retete culinare - Cartofi umpluti cu slanina si ceapa 206641
retete culinare - Cartofi umpluti cu slanina si ceapa 206642
retete culinare - Cartofi umpluti cu slanina si ceapa 206643

COMENTARII (16)

Zamfira 1

24.02.2013, 16:19

gabytzaBunica

merisor 1

25.02.2013, 05:56

Cred ca sunt o nebunie!

Zamfira 1

25.02.2013, 09:36

Sunt cartofiori deliciosi...multumesc!!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21