Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Spalati castravetii si taiati capetele. Taiati ceapa solzisori si morcovii rondele subtiri.
Aranjati castravetii in borcane, alternand straturi de castraveti cu ceapa, morcovi si marar uscat.
Puneti apa la foc impreuna cu otetul, sarea, zaharul, piperul boabe, coriandru, mustarul si foile de dafin. Lasati sa dea cateva clocote, apoi turnati solutia fierbinte peste castraveti , nu inainte de a dizolva in ea plicul de conservant. Acoperiti borcanele cu capacele si lasati-le pana a doua zi.
Daca mai este nevoie, completati cu aceeasi solutie. Presati usor deasupra castravetilor cu bucati subtiri de lemn pentru a nu se ridica deasupra solutiei. Inchideti capacele ermetic si puneti-le la rece.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult