Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita

de Sim0na in Porc, 21 Aug 2012 | 2438 vizualizari

 

Inspiratie: http://www.divainbucatarie.ro/cotlet-de-porc-aromat-in-bere/

 

INGREDIENTE

  • cca 500 g carne porc – ceafa
  • ½ lingurtita miere
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita cimbru
  • ½ lingurita busuioc
  • 1 ceasca bere
  • 5 linguri ulei masline
  • 4 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • 1/2 varza
  • ulei ptr calit
  • suc de rosii
  • cateva fire marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita:

Am amestecat mierea cu mustarul si am uns bucatile de carne. Am adaugat peste carne busuiocul uscat, cimbrul, piperul si uleiul de masline. Am amestecat binesi am pus carnea intr-un vas de yena. Am adaugat cateii de usturoi taiati bucati, apoi am turnat berea. Am acoperit vasul cu o folie alimentara si am dat la foc potrivit, pentru 30 minute. Am scos folia si am mai lasat inca 1 ora.

Am servit alaturi de varza noua calita.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita 174496
retete culinare - Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita 174497
retete culinare - Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita 174498
retete culinare - Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita 174499
retete culinare - Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita 174500
retete culinare - Ceafa de porc aromata in bere, cu varza calita 174501

COMENTARII (34)

Rux 1

22.08.2012, 16:36

Iti trimit si eu un sot la masa? Super!

mena29 1

22.08.2012, 17:50

mirela0911 1

22.08.2012, 18:12

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: