Mamaliga impanata

de MotanLaOale in Porc, 23 Ian 2021 | 3303 vizualizari

 

"Retete festive de iarna"

 

INGREDIENTE

  • 700-800g mamaliga rece de o zi
  • 250g costita afumata
  • 250g carnat afumat
  • 200g telemea rasa
  • 200g cascaval ras
  • 50g unt
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliga impanata:

Costita se taie cuburi si se prajeste.

Carnatii se taie felii si se prajesc.

Se amesteca branza rasa cu cascavalul ras.

Se unge un vas termorezistent cu unt.

Se taie mamaliga in felii de 1-1,5 cm.

Se pune in vas un strat de mamaliga si se acopera cu costita si carnatii prajiti.

Se pune inca un strat de mamaliga si se prescra branza amestecata cu cascaval.

Deasupra se pune un strat de mamaliga.

Se amesteca branza si cascavalul ramas ci un ou si o ligura de smantana si se intinde deasupra.

Se presara putin cascaval deasupra si se introduce in cuptorul priancalzit pentru 25-30 minute.

Cand este rumenita frumos este gata.

Se serveste calda dar este buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliga impanata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piftie de porc