Cotlete mediteraneene

de Alina26 in Porc, 5 Mar 2014 | 6906 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete de porc
  • 3 rosii mari
  • 200 g cascaval
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • oregano uscat
  • ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete mediteraneene:

Am spalat carnea,am condinentat-o cu sare si piper si le-am batut pe fiecare in parte cu batatorul de carne.

Am incins tigaia grill si le-am prajit fiecare in parte,la foc rapid numai cat carnea,sa isi schimbe culoarea si sa aiba dungile de le grill.

Am incins cuptorul la 200°.

Am taiat rosiile rondele si cascavalul felii.

Am pus putin ulei de masline in tava,cate o bucata de carne pe care am pus felii de rosii si cascavalul.Am presarat putina sare,piper,busuioc si oregano uscat.

Am dat la cuptor pentru 25-30 de minute.Pana s-a topit si rumenit putin cascavalul.

Am servit cu pireu de cartofi si salata verde.

Pofta buna!!!!

 

TIPS-URI

1

Daca rosia e mare puteti sa puneti o singura felie de rosie si una de cascaval.....depinde cat e de mare bucata de carne.

2

Eu am folosit mozzarella de aceea erau mai multe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete mediteraneene" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor