Ceafa de porc in sos de smantana cu capere

de Bya Ralu in Porc, 25 Ian 2014 | 4969 vizualizari

 

essential am vrut sa prepar cu sos de mustar dar cum nu mai aveam mustar am schimbat putin sosul care e delicios

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de ceafa de porc
  • 50 ml vin alb
  • 1 ceapa alba
  • 3-4 linguri de smantana
  • 1/2 lingura de faina
  • 1 lingurita de capere
  • 2 catei de usturoi
  • vegeta/piper/busuioc/boia dulce/fulgi de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc in sos de smantana cu capere:

Bucatiile de ceafa se pun intr-o folie alimentara si se bat cu un ciocan de snitele,pe ambele parti.Se condimenteaza si se pun la prajit in ulei de masline.

Intr-o alta tigaie punem ceapa tocata marunt cu putin busuioc si ulei de masline,adaugam vinul si ceafa de porc,cand incepe sa scada zeama se adauga un pahar de apa si se mai lasa la foc mic sa scada putin.

Carnea se scoate pe o farfurie.

Peste sosul format se adauga smantana si faina,se amesteca pana se omogenizeaza,adaugam caperele si usturoiul tocat marunt.

Se pune si carnea peste sos si se lasa cateva minute la foc mic.

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu garnitura de cartofi

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ceafa de porc in sos de smantana cu capere 293482
retete culinare - Ceafa de porc in sos de smantana cu capere 293483
retete culinare - Ceafa de porc in sos de smantana cu capere 293484
retete culinare - Ceafa de porc in sos de smantana cu capere 293485
retete culinare - Ceafa de porc in sos de smantana cu capere 293486

COMENTARII (39)

Bya Ralu 1

24.04.2014, 21:24

xana

Bya Ralu 1

24.04.2014, 21:24

mihaela

Bya Ralu 1

24.04.2014, 21:24

mena

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L