Ceapa murata

de mimmi in Muraturi, 18 Aug 2011 | 8302 vizualizari

 

Ceapa murata, o muratura mai deosebita

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceapa alba marunta
  • struguri albi si rosii
  • frunze de visin,telina,crengute marar si cimbru
  • cuisoare
  • 1 lingura boabe piper
  • 1 lingurita boabe mustar
  • 5 frunze dafin
  • 1 lingura miere
  • 4 linguri zahar
  • 200 ml otet din vin
  • 700 ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa murata:

Preparare ceapa murata:

Curatam ceapa si o spalam. Spalam strugurii.

Pe fundul borcanelor punem frunze de visin,frunze de telina,crengute de marar si cimbru si 2 cuisoare in fiecare borcan. Punem alternand ceapa si strugurii.

Punem la fiert apa cu otetul,adaugam boabele de mustar,boabele de piper,frunzele de dafin,4 linguri de zahar si o lingura miere. Lasam sa fiarba 5 minute.

Punem borcanele pe lama unui cutit si turnam lichidul asa cald. Tinem borcanele cu ceapa murata pentru cel putin o luna intr-un loc racoros.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Lau 1

19.08.2011, 13:30

harnicuta

adry88 1

19.08.2011, 17:14

tare interesant am sa incerc si eu k pana acuma chiar nu am facut bravo tie

mihaelar63 1

30.09.2011, 23:04

Grozava reteta , merge la favorite :

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata de toamna