Chec aperitiv 150

de ela in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2010 | 8931 vizualizari

 

reteta mea cu nr 150.....

 

INGREDIENTE

  • 1kg carne tocata,amestec,
  • 1conopida mica,
  • 1morcov,
  • 1fir ceapa verde,
  • marar,
  • patrunjel,
  • 4felii kaizer,
  • 2oua,
  • 2felii paine veche,
  • 1lingurita cimbru,
  • un praf de nucsoara macinata,
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv 150:

Spalam conopida si o rupem buchetele mici.O punem la fiert in apa cu sare, 5minute din clipa cand incepe sa clocoteasca. Scoatem conopida si o punem intr-o sita, la scurs.

Ceapa o taiem rondele, morcovul il curatam si il taiem bucati mici.

Ceapa, morcovul, carnea tocata, ouale, mararul si patrunjelul tocat, painea inmuiata in apa, cimbrul, nucsoara, sarea si piperul, kaizerul taiat cubulete, le punem toate intr-un castron si le amestecam bine cu mana.

Intr-o tava de cozonac unsa cu ulei si tapetata cu pesmet punem jumatate din compozitia de carne, peste care punem conopida, apoi inca un strat de carne.

Presam bine, mai ales pe margini. Dam  la cuptor 50-60minute pana se rumeneste frumos. Scoatem si lasam sa se raceasca 30minute inainte sa taiem.

Servim cu piure de cartofi si salata.

 

TIPS-URI

1

se poate rade cascaval deasupra, cu 10 minute inainte sa fie gata sau imediat dupa ce l-am scos din cuptor

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv 150-0
Chec aperitiv 150-1
Chec aperitiv 150-2
Chec aperitiv 150-3
Chec aperitiv 150-4
Chec aperitiv 150-5
Chec aperitiv 150-6
Chec aperitiv 150-7
Chec aperitiv 150-8
Chec aperitiv 150-9
Chec aperitiv 150-10
Chec aperitiv 150-11
Chec aperitiv 150-12
Chec aperitiv 150-13

COMENTARII (81)

ela

ela 1

10.12.2010, 08:57

Luk,multumesc

Bucataras

Bucataras 1

14.12.2010, 21:19

150 de ...

ela

ela 1

14.12.2010, 22:13

Bucataras,multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!