Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
In tuci, se pune apa pe foc la fiert, cu un praf de sare. Cand da in clocot, se toarna malaiul in ploaie si se amesteca bine. Cand mamaliga capata consistenta si malaiul a fiert, se pune unt si cu o lingura de lemn se amesteca. Se lasa 2-3 minute, se adauga jumarile de porc. Se lasa cca. 4-5 minute si se adauga branza. Se amesteca bine, cat branza sa se topeasca.
O tava termorezistenta se unge cu unt. Mamaliga se pune in tava. Deasupra se asaza bucati de branza si felii de sunca taiate subtire. Se da la cuptor, pentru cca 7-10 minute. Nu mai mult.
Se serveste cu smantana.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult