Chec aperitiv

de sasha in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2013 | 4942 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 g faina
  • 300 g cascaval
  • 100 g masline
  • 2 carnati trandafir
  • 700 g gogosar
  • 1 pic praf de copt
  • 1 ardei
  • sare
  • 4 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Cascavalul se da pe razatoare, gogosarul, maslinele, ardeiul si carnatii se taie cuburi. Ouale se bat pana isi mareste volumul, se adauga faina amestecata cu praful de copt si uleiul si se mixeaza. Cascavalul, gogosarul, ardeiul, maslinele si carnatii se adauga peste aluat si se amesteca cu o paleta, se gusta de sare. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina si se da la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute !

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu cascaval