Chec aperitiv

de sasha in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2013 | 2766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 250 g faina
  • 300 g cascaval
  • 100 g masline
  • 2 carnati trandafir
  • 700 g gogosar
  • 1 pic praf de copt
  • 1 ardei
  • sare
  • 4 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Cascavalul se da pe razatoare, gogosarul, maslinele, ardeiul si carnatii se taie cuburi. Ouale se bat pana isi mareste volumul, se adauga faina amestecata cu praful de copt si uleiul si se mixeaza. Cascavalul, gogosarul, ardeiul, maslinele si carnatii se adauga peste aluat si se amesteca cu o paleta, se gusta de sare. Tava se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina si se da la cuptor la 180 de grade pentru 30 de minute !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv 208658
retete culinare - Chec aperitiv 208659
retete culinare - Chec aperitiv 208660
retete culinare - Chec aperitiv 208661
retete culinare - Chec aperitiv 208662
retete culinare - Chec aperitiv 208663
retete culinare - Chec aperitiv 208664

COMENTARII (9)

Anett 1

05.03.2013, 20:49

Rocsi 1

05.03.2013, 21:25

Un chec gustos!

Bya Ralu 1

11.08.2013, 13:52

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55