Chec aperitiv

de Lavinia in Aperitive / Garnituri, 25 Aug 2014 | 15819 vizualizari

 

Este foarte bun cald,rece nu a mai apucat :)))) P.s si se face super rapid

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri ulei
  • 3 linguri smantana(eu am folosit o smantana grasa,de tara)
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 150 g cascaval ras
  • 150 g sunca
  • 3-4 felii de salam
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa verde(eu am folosit o ceapa micuta)
  • oregano
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Am mixat ouale cu putina sare pana si-au dublat volumul si au devenit spumoase.

Peste oua am adaugat uleiul ,smantana si praful de copt amestecat cu faina.

Am taiat sunca,salamul si ardeiul in cubulete iar ceapa am tocat-o marunt.

Am adaugat peste aluat mezelurile si legumele .

Am asezonat cu putin piper,oregano  uscat si cimbru uscat.

Am turnat aluatul intr-o tava de chec tapetata cu folie/hartie de copt si am nivelat bine.(Eu am pus si putin ketchup deasupra) 

Am bagat checul la cuptorul preincalzit pentru 50 de minute la foc mic spre mediu.(sau pana se rumeneste usor si trece testul scobitorii)

Se feliaza rece ,al meu nu a mai apucat :)

 

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv-0
Chec aperitiv-1
Chec aperitiv-2
Chec aperitiv-3
Chec aperitiv-4
Chec aperitiv-5
Chec aperitiv-6
Chec aperitiv-7

COMENTARII (25)

babi5

babi5 1

08.11.2014, 13:24

marci49

marci49 1

18.04.2015, 18:59

Scuzati de intrebare dar cascavalul care este trecut la ingrediente nu se regaseste in modul de preparare. Pe acela unde si cand il pun, ori mananc cu checul respectiv

DIANA B

DIANA B 1

31.05.2015, 08:19

@marci49, sau il pastrezi ptr niste cartofi ...

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!