Chec aperitiv cu dovlecei și surimi

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 31 Dec 2014 | 901 vizualizari

 

Un altfel de chec aperitiv, numai bun pentru trecerea dintre ani.

 

INGREDIENTE

  • dovlecei 3 bucăți,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • batoane de surimi cca. 100 g,
  • morcov 1 bucată,
  • ouă 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • gris 2-3 linguri,
  • făină neagră de Băneasa 2-3 linguri,
  • cașcaval ras cca. 100 g.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu dovlecei și surimi:

Dovleceii și morcovul se fierb al dente în puțină apă cu sare. După ce s-au fiert, se strecoară și se toacă mărunt, împreună cu ceapa și batoanele de surimi. 

După ce s-a obținutu un amestec omogen se adaugă, ouăle, grișul, făina, se aseazinează de sare și piper, puțin cașcaval ras. Compoziția obținută se răstoarnă într-o tavă de chec, tapetată cu foaie de pergament. Se dă la copt în cuptorul preîncins cca. 30 de minutel a 180 grade.

Spor și poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

Chec aperitiv cu dovlecei și surimi-0
Chec aperitiv cu dovlecei și surimi-1
Chec aperitiv cu dovlecei și surimi-2
Chec aperitiv cu dovlecei și surimi-3
Chec aperitiv cu dovlecei și surimi-4
Chec aperitiv cu dovlecei și surimi-5
Chec aperitiv cu dovlecei și surimi-6
Chec aperitiv cu dovlecei și surimi-7
Chec aperitiv cu dovlecei și surimi-8
Chec aperitiv cu dovlecei și surimi-9

COMENTARII (8)

 merisor

merisor 1

01.01.2015, 16:38

Ce bun! ;-bd

mirela0911

mirela0911 1

01.01.2015, 21:58

mihaelar63

mihaelar63 1

12.01.2015, 08:23

Ce combinatie . Tre'sa fie bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24