Chec aperitiv Rococo

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2011 | 7529 vizualizari

 

fiindca la mine nu prea se arunca mancarea....dimineata deschizand frigiderul...am dat d e o gramada de " resturi" care totusi nu erau de aruncat...sau nu ma lasa inima sa le arunc...le-am adunat si ...fiindca tot nu facusem inca chec aperitiv, mi-am zis sa le combin , sa vedem ce iese...am rasfoit cateva retete...si am luat pana la urma o parte din reteta epurashei si o parte din reteta lui medioto,,,si cu o parte de la mine...iacata-s si eu prezenta cu un chec aperitiv...cu de toate cele...de aia m-am gandit ca i-ar zice bine rococo....

 

INGREDIENTE

  • 4oua
  • 5-6 ciuperci proaspete
  • o jum de ceapa rosie
  • cateva jumari se slaninuta
  • ca 3 felii de sunca proaspata
  • 2 cremwursti
  • 2 felii de parizer indian cu masline verzi
  • 100 g mozzarella
  • o jum ardei rosu
  • sare, piper, boia, patrunjel verde
  • 50 ml lapte
  • 10 lg faina
  • masline negre
  • un praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv Rococo:

am batut ouale cu sare ff bine cu mixerul pana s-au facut spuma, am adaugat laptele si praful de copt stins cu o lingurita de zeama de lamaie si faina cate o lg , fara sa ma opresc din mixat.

am pus la calit ceapa si ciupercile taiate felii cu o lingura de ulei, am mai adaugat putina apa si le-am lasat 10 min sa se patrunda putin.

am taiat cubulete sunca, slaninuta, mozzarella, ardeiul si parizerul indian.

am incorporat totul in compozitia de oua, am adaugat vreo 10-12 masline negre intregi, am mai adaugat putina sare si piper si patrunjelul taiat ....am uns o forma de chec si am tapetat cu pesmet, am turnat compozitia si am presarat deasupra boia dulce...am dat la cuptorul preincalzit la 180 pt cca 30-40 min...am scos din tava si am lasat sa se raceasca destul de mult inainte de a-l taia.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv Rococo 92236
retete culinare - Chec aperitiv Rococo 92237
retete culinare - Chec aperitiv Rococo 92238
retete culinare - Chec aperitiv Rococo 92239

COMENTARII (23)

Bucataras Medi 1

18.03.2011, 08:11

v-ati pus pe facut checuri sarate........eu de ce sa mai fac daca mananc de la voi?...................ii spuneam si Motanului, iti spun si tie ca tare mult imi mai plac aceste checuri...................

adasev12 1

18.03.2011, 19:16

nico......
mamaie.....

adasev12 1

18.03.2011, 19:17

medi...trebuia sa fac ceva cu resturile bune de...mancat ...asta a iesit....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D