Este si gustos. Eu folosesc multe arome la prajituri, mai ales la blaturi, esente, coaja de portocale si lamaie, putin cognac. Am fost foarte incantata de cum a iesit. Reteta din revista este sub denumirea de chec oparit de unde cred ca iese si blatul asa pufos si nu se usuca in doua zile.
Super,aromele sunt bune intotdeauna.Eu folosesc siropul fierbinte peste albusuri la o prajitura cu visine(sau alte fructe) si chiar iese blatul foarte pufos
faza cu sirop firbinte nu o stiam Ce-mi place modul tau de prezentare a retetelor!!!!!!! Ceasca de cafea e suuuuper!!!!!!!!!!
Felicitari pentru tot, Susulik
Am probat reteta, si mi-a iesit foarte foarte bun. Este primul chec care l-am facut vrodata, si tuturor le-a placut mult. Trebuie sa mentionez k l-am lasat o ora la cuptor la 190 grade finca dupa primele 40 de minute era foarte moale, poate trebuia pus la o temperatura mai elevata, dar in sfarsit nu l-am ars deloc si a iesit delicios asa ca mersi mult.
Andreaua ma bucur ca ai fost multumita de rezultat. Am incercat si eu multe retete insa precizez reusita doar la cele care intr-adevar m-au satisfacut iar la celelalte nu. Coacerea depinde de cuptor foarte mult. La checuri am observat ca retetele cu aluat oparit sunt foarte bune iar aluaturile cu ulei nu prea le suport.