Chec cu branza

de Miha in Dulciuri, 13 Ian 2010 | 5033 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 150 g branza Almette
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • 220 g faina
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu branza:

Inspirata de reteta Ralucai a iesit checul asta delicios. Am ajustat nistel cantitatile, dupa cum mi-a venit la ochi. :))


Untul moale la temperatura camerei l-am mixat bine impreuna cu crema de branza. Am adaugat 100 g zahar (pudra) si am mixat pana am obtinut o crema fina.


Ouale le-am separat, galbenusurile adaugandu-le in crema de branza, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare. Faina am amestecat-o cu praful de copt si am adaugat-o la crema, mixand usor.


Albusurile le-am batut spuma tare cu un praf de sare. am adaugat restul de zahar si esenta de vanilie si am mixat pana am obtinut o bezea lucioasa. Am turnat peste amestecul cu branza si am omogenizat.


Am copt in tava de chec tapetata cu hartie de copt, la foc mediu,pana s-a rumenit deasupra.


Se lasa sa se racoreasca, se scoate din tava, se portioneaza si se presara cu zahar pudra din abundenta. ;)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec cu branza 13685
retete culinare - Chec cu branza 13686
retete culinare - Chec cu branza 13687
retete culinare - Chec cu branza 13688
retete culinare - Chec cu branza 13689

COMENTARII (11)

Miha 1

22.01.2010, 11:48

Multumesc Silvia! Bine ai venit! Imi pare bine sa te gasesc (si) aici!

nadina73 1

28.03.2011, 14:54

Miha ma duc sa pun in aplicare am niste branza ,si vroiam sa le fac piticilor ceva chec si am gasit solutia la tine

elena1988 1

28.03.2011, 15:10

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Langosi unguresti

de Rux 9

Langosi unguresti

ieri la 21:35

Rulada cu fructe de padure

de GeorgiG 4

Rulada cu fructe...

ieri la 21:22

Budinca de dovlecei cu cascaval

de GeorgiG 4

Budinca de...

ieri la 20:54