Chec cu cacao

de Lau in Dulciuri, 6 Mar 2011 | 5326 vizualizari

 

de post

 

INGREDIENTE

  • 3 cani apa
  • 2 cani zahar
  • 1 cana ulei
  • 2 praf de copt
  • faina cat cuprinde (700g)
  • miez de nuca
  • 3 linguri de cacao
  • 2 linguri de dulceata de cirese
  • coaja de portocale
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu cacao:

apa se amesteca cu zaharul pana se topeste,dupa care se adauga uleiul,faina treptat,praful de copt stins in zeama de lamaie,coaja de portocale.

ungem tava si o tapetam cu faina turnam compozitia din care oprim 3 linguri de aluat.

peste cele 3 linguri punem cacaua,dulceata si miezul de nuca taiat marunt,amestecam bine,

turnam peste compozitia alba si cu cutitul sau furculita modelam.

dam tava la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.

cand este gata pudram cu zahar sau putem face o glazura din 5 linguri de zahar,8 linguri de apa,3 linguri cacao,o lingura margarina.

ingredientele le punem intr-o cratita amestecam bine si  dam la foc mic,pana se ingroasa(20 min)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec cu cacao 89543
retete culinare - Chec cu cacao 89544
retete culinare - Chec cu cacao 89545
retete culinare - Chec cu cacao 89546
retete culinare - Chec cu cacao 89547
retete culinare - Chec cu cacao 89548

COMENTARII (31)

Lau 1

07.03.2011, 15:51

multumesc fetelor

adry88 1

11.06.2011, 17:10

bun

gaby_gabytza 1

20.08.2011, 12:06

delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D