Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba

de vio_dreams in Dulciuri, 16 Mar 2013 | 4969 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 8 linguri ulei
  • 8 linguri cu varf faina
  • 1 plic praf copt
  • 200 gr afine si coacaze
  • 50 gr ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba:

Batem ouale cu zaharul pana se topeste zaharul. Adaugam uleiul iar la final incorporam faina si praful de copt.

Adaugam fructele congelate.

Turnam compozitia in tava unsa cu putin ulei.

Dam la cuptor pe care il incingem in prealabil. Il coacem la foc mare in primele 15 minute apoi lasam la foc mediu. Facem proba cu scobitoarea pentru a vedea daca s-a copt. Cand nu mai ramana aluat pe scobitoare checul este gata.

Il scoatem din tava si il lasam sa se raceasca.

Topim ciocolata impreuna cu frisca lichida pe baie de aburi si glazuram checul.

Taiem felii.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba 211677
retete culinare - Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba 211678
retete culinare - Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba 211679
retete culinare - Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba 211680
retete culinare - Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba 211681
retete culinare - Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba 211682
retete culinare - Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba 211683
retete culinare - Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba 211684
retete culinare - Chec cu fructe de padure si glazura de ciocolata alba 211685

COMENTARII (10)

merisor 1

17.03.2013, 07:24

Minunat arata, de gust sunt convinsa ca-i tare bun!

vio_dreams 1

23.03.2013, 03:51

Angelina_Elena 1

14.07.2013, 22:09

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pogacele cu cascaval

de Rocsi 9

Pogacele cu...

ieri la 22:28

Fursecuri umplute cu nuca de cocos

de nadea68 5

Fursecuri umplute...

ieri la 21:55

Ciuperci umplute cu praz si mozzarella

de GeorgiG 4

Ciuperci umplute...

ieri la 20:59