Chec cu goji ( Dukan)

de Andreea Baraboi in Prajituri, 19 Oct 2014 | 2128 vizualizari

 

Atac si Croaziera.
Pt cei ce inca sunt in Atac o portie de chec adica jumatate contine 2 linguri de tarate.

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri tarate ovaz
  • 4 oua
  • 4 linguri indulcitor praf
  • o esenta vanilie
  • jumate lingura esenta lamaie
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 3 linguri amidon
  • 1 lingurita praf copt
  • 75 ml lapte degresat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu goji ( Dukan):

Se cerne  taratele de  ovaz. Apoi se amesteca cu praful de copt si amidonul.

Albusurile se bat spuma tare.

Galbenusurile le mixam cu indulcitorul praf si esentele plus coaja, peste care se adauga laptele, iar apoi amestecul de tarate.

Peste  compozitia  de galbenusuri se amesteca albusurile   spume si se amesteca cu miscari usoare de sus in jos. compozitia  trebuie sa rezulte densa exact ca si checul traditional.

Intr-o tava acoperita cu hartie de copt se aseaza compozitia peste care am adaugat o mana de  goji si am amestecat cu o  furculita si se da la cuptor preincalzit pt  40 min.

 

TIPS-URI

1

Eu am folost o tava de chec lunga dar ca sa creasca mai pufos e bine sa folosim o tava in lungime, nu ma plang dar putea sa creasca mai bine :))))

RETETA IN IMAGINI

Chec cu goji ( Dukan)-0
Chec cu goji ( Dukan)-1
Chec cu goji ( Dukan)-2
Chec cu goji ( Dukan)-3

COMENTARII (9)

deyutzky 1

19.10.2014, 21:01

like

Gherca Daniela 1

19.10.2014, 21:51

reisnaor_2006 1

19.10.2014, 22:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04