Chec de cacao cu nuca

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 25 Iun 2016 | 4441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr miez de nuca
  • coaja rasa de portocala
  • 3 cescute cu zahar
  • 3 oua mari
  • 3 cescute cu faina alba
  • o cescuta cu cacao neagra de calitate
  • o cescuta cu lapte
  • o cescuta cu ulei
  • o pastaie de vanilie
  • o lingurita cu praf de copt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de cacao cu nuca:

Zaharul se bate spuma cu albusurile.

Se adauga semintele de vanilie si coaja de portocala, iar apoi, rand pe rand galbenusurile, uleiul si laptele, faina cernuta impreuna cu praful de copt si cacaoa.

Se mixeaza pana la omogenizarea completa.

Se incorporeaza jumatate din cantitatea de miez de nuca (maruntit) si se amesteca usor.

Se toarna compozitia intr-o forma de copt, unsa in prealabil cu putin ulei sau unt.

Deasupra se presara restul miezului de nuca.

Se coace la 160 de grade pentru 45 de minute aproximativ. (Se testeaza cu o scobitoare)

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de cacao cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu ciocolata