Chec marmorat cu rosii si avocado

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 14 Noi 2011 | 2752 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 g faina
  • 1 avocado
  • 60 g pasta de rosii
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita praf de copt
  • 60 ml ulei de masline
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec marmorat cu rosii si avocado:

Mixam ouale cu sare si piper pana isi dubleaza volumul.

Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste oua si mixam pana se incorporeaza. Adaugam treptat uleiul si mixam.

Impartim aluatul in doua parti egale. In una din parti adaugam pasta de rosii si boiaua si omogenizam. Avocado se taie indoua si se scoate samburele. Cu o lingurita scioatem miezul si il pasam.
Adaugam piureul de avocado in cealalta parte de aluat.

In tava de chec tapetata cu hartie de copt punem un strat de aluat cu rosii iar apoi unul cu avocado. Urmeaza inca un strat cu rosii iar deasupra punem restul de aluat cu avocado.

Cu varful unui cutit amestecam putin pentru a obtine un efect marmorat.

Dam tava la cuptor, la foc potrivit, timp de 30-40 de minute. Scoatem checul din tava si il lasam sa se raceasca pe un gratar.
Servim cald.

Multumesc Sara si Miki

 

RETETA IN IMAGINI

Chec marmorat cu rosii si avocado-0
Chec marmorat cu rosii si avocado-1
Chec marmorat cu rosii si avocado-2
Chec marmorat cu rosii si avocado-3
Chec marmorat cu rosii si avocado-4
Chec marmorat cu rosii si avocado-5

COMENTARII (46)

MIUTA 1

16.11.2011, 21:10

Foarte frumos si bun

Bucataras Medi 1

16.11.2011, 21:51

interesanta reteta, frumos chec....................

La Ancuta 1

16.11.2011, 23:07

va multumesc mult dragele mele

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04