Cheesecake cu sos de pere

de CameliaR in Dulciuri, 21 Sep 2015 | 3338 vizualizari

 

Noi suntem deja fani acestui superb desert. Este a treia oara cand il fac si de fiecare data mi se pare din ce in ce mai bun.Am folosit aceleasi ingrediente ca pana acum si la fel cum stiti am facut acelasi amestec de branza cu biscuiti, numai ca am facut sos de pere. A fost o minunatie!!

 

INGREDIENTE

  • 250 branza crema
  • 250g branza de vaci
  • 5 oua
  • 2 linguri de amidon
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 150 g de biscuiti
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 100 g de unt la temperatura camerei
  • 1 lingura de scortisoara
  • Ingrediente sos de pere:
  • 4 pere curatate de coaja
  • 500 ml apa
  • 120 g zahar tos
  • 1 baton de scortisoara
  • 1 lingurita esenta de vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu sos de pere:

Pentru inceput ungem o tava rotunda de tort cu unt.Incingem cuptorul la 200 grade C.Trebuie sa sfaramam biscuitii fin. Amestecam untul si scortisoara cu biscuitii.Omogenizam bine.Pentru crema amestecam branza de vaci,branza crema,cele 5 oua,zaharul vanilat,praful de copt,amidonul si coaja de lamaie.Omogenizam bine.Eu am amestecat toate ingredientele pentru crema cu biscuitii. Se toarna in tava si se da la cuptor timp de 45-50 de minute.Cand este gata il scoatem din cuptor si il lasam sa se raceasca dupa care il dam la frigider timp de 1 ora.Intre timp preparam sosul de pere.Punem la fiert 500 ml de apa cu 125 g zahar tos,lingurita de esenta de vanilie si batonul de scortisoara aproximativ 10 minute pana se leaga.Am curatat perele de coaja,le-am taiat pe jumatate si le-am scos semintele. Dupa ce au trecut cele 10 minute am introdus si perele in cratita. Le am acoperit cu un capac si le am lasat la foc potrivit 10-15 minute.Apoi opresc focul si le mai las acoperite timp de 10 minute ca sa se odihneasca.Este un desert bun,super bun.

TIPS-URI

1

Puteti sa puneti deasupra perelor cand serviti si sirop de caramel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu sos de pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Catalina L 1

21.09.2015, 20:12

bun si frumos

Gherca Daniela 1

22.09.2015, 13:25

super!

mihaelar63 1

15.11.2015, 23:25

Exact pe gustul meu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bilute de cacao cu cocos