Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Dulciuri, 18 Mar 2015 | 19726 vizualizari

 

Un desert pregatit exclusiv in blenderul Oster, fara pregatire termica in prealabil, este tot ceea ce ai nevoie atunci cand iti doresti un dulce rapid, dar totodata ireprosabil din punctul de vedere al gustului. Ridicat la rang de excelenta datorita blenderului Oster, cheesecake-ul rece poate satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

 

INGREDIENTE

  • 320 gr biscuiti de post 
  • 1 lingurita scortisoara 
  • 1/2 lingurita cardamon 
  • 125 gr margarina la temperatura camerei 
  • 2 bucati tofu simplu 
  • 400 ml crema de soia 
  • 200 ml lapte de soia cu vanilie 
  • 2 pliculete gelatina 
  • 2 pliculete intaritor de frisca
  • 1 lingurita extract de vanilie 
  • 150 gr zahar 
  • 250 gr capsuni proaspete 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster:

Lasati tofu la desarat peste noapte, in apa calduta.

Schimbati de 2-3 ori apa daca este nevoie, iar apoi lasati-l la scurs pentru cateva ore.

Lasati gelatina  la hidratat in laptele de soia  pentru 10 min.

Zdrobiti biscuitii si adaugati-i in blenderul Oster Classic Chrome – macinati-i pana se fac praf si adaugati scortisoara si cardamonul.

Tapetati cu margarina si praf de biscuiti o forma de tort cu pereti detasabili.

Amestecati margarina cu biscuitii si intindeti compozitia in tava.

Umeziti-va mainile si neteziti bine pana obtineti un blat dens, uniform.

Incalziti cuptorul la 190 de grade si introduceti forma de tort inauntru pentru 5 minute.

Scoateti si lasati la racit.

Spalati blenderul Oster Classic Chrome si introduceti tofu in acesta, peste care adaugati crema de soia, intaritorul de frisca, esenta de vanilie si zaharul

Incalziti gelatina la bain marie pentru cateva minute, pentru a dizolva granulele.

Adaugati apoi gelatina cu laptele de soia in blenderul Oster Classic Chrome

Mixati pana obtineti o compozitie omogena.

Taiati capsunile pe jumatate.

Adaugati-le una langa alta vertical, sprijinite de peretii interiori ai formei de tort.

Turnati compozitia din blender in forma de tort si lasati-o la frigider pentru 3 ore.

Serviti cu topping de fructe.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake fara coacere si fara lapte, cu Blenderul Oster" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu biscuiti si gem