Cheesecake rece de post cu Blenderul Oster

de AlexTeacher in Dulciuri, 18 Mar 2015 | 7289 vizualizari

 

Un desert pregatit exclusiv in blenderul Oster, fara pregatire termica in prealabil, este tot ceea ce ai nevoie atunci cand iti doresti un dulce rapid, dar totodata ireprosabil din punctul de vedere al gustului. Ridicat la rang de excelenta datorita blenderului Oster, cheesecake-ul rece poate satisface chiar si cele mai exigente gusturi.

 

INGREDIENTE

  • biscuiti de post – 320 g
  • scortisoara – 1 lingurita
  • cardamon – 1/2 lingurita
  • margarina la temperatura camerei – 125 g
  • tofu simplu – 2 buc
  • crema de soia – 400 ml
  • lapte de soia cu vanilie – 200 ml
  • gelatina – 2 pliculete
  • intaritor de frisca – 2 pliculete
  • extract de vanilie – 1 lingurita
  • zahar – 150 g
  • capsuni proaspete – 250 g
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake rece de post cu Blenderul Oster:

lasati tofu la desarat peste noapte, in apa calduta

• schimbati de 2-3 ori apa daca este nevoie, iar apoi lasati-l la scurs pentru cateva ore

• lasati laptele de soia la hidratat in gelatina, pentru 10 min

• zdrobiti biscuitii si adaugati-i in blenderul Oster Classic Chrome – macinati-i pana se fac praf si adaugati scortisoara si cardamonul

• tapetati cu margarina si praf de biscuiti o forma de tort cu blat detasabil

• amestecati margarina cu biscuitii si intindeti compozitia in tava

• umeziti-va mainile si neteziti bine pana obtineti un blat dens, uniform

• incalziti cuptorul la 190 de grade si introduceti forma de tort inauntru pentru 5 minute

• scoateti si lasati la racit

• spalati blenderul Oster Classic Chrome si introduceti tofu in acesta, peste care adaugati crema de soia, intaritorul de frisca, esenta de vanilie si zaharul

• incalziti gelatina la bain marie pentru cateva minute, pentru a dizolva granulele

• adaugati apoi gelatina cu laptele de soia in blenderul Oster Classic Chrome

• mixati pana obtineti o compozitie omogena

• taiati capsunile pe jumatate

• adaugati-le una langa alta vertical, sprijinite de peretii interiori ai formei de tort

• turnati compozitia din blender in forma de tort si lasati-o la frigider pentru 3 ore

• serviti cu topping de fructe.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cheesecake rece de post cu Blenderul Oster 372202
retete culinare - Cheesecake rece de post cu Blenderul Oster 372203

COMENTARII (13)

dantes 1

30.03.2015, 06:32

Super!

Geanina87 1

30.03.2015, 09:23

mihaelar63 1

24.07.2015, 14:17

interesant

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S