Chiftele cu sos de rosii

de dantes in Retete Delikat, 22 Iun 2018 | 1496 vizualizari

 

Un preparat foarte gustos pregatit cu produse DELIKAT

 

INGREDIENTE

  • Pentru chiftele
  • 600 g pulpa de porc
  • 30 g pesmet
  • 1 ou
  • 50 ml.ulei
  • CONDIMENTE PENTRU CHIFTELE de la DELIKAT
  • Pentru sosul de rosii
  • 200 ml.suc de rosii
  • 1 lingura pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 lingurita AMESTEC DE IERBURI ITALIENE de la DELIKAT
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu sos de rosii:

Mai intai pregatim chiftelele, tocam carnea si o amestecam cu pesmet, ou si condimente pentru chiftele de la Delikat dupa gust.

Formam chiftelele in marimea pe care o dorim si le prajim in ulei pana devin aurii.

Pentru sosul de rosii punem intr-un vas la incalzit uleiul, adaugam faina si o lasam sa se rumeneasca putin, apoi punem sucul si pasta de rosii amestecand in continuu pentru a nu se forma cocoloase, cand este aproape gata, adaugam si o lingurita cu Amestec de ierburi Italiene de la Delikat.

Se servesc chiftelele cu sosul de rosii ca atare, cine doreste poate face si o garnitura de cartofi prajiti sau piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Rocsi 1

07.07.2018, 19:33

Sunt asa bune!

mihaelar63 1

09.07.2018, 05:01

Prezenta !!! Sunt preferatele mele

Rahela Velicu 1

11.07.2018, 13:42

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de porc la cuptor