Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Un preparat foarte gustos pregatit cu produse DELIKAT
Mai intai pregatim chiftelele, tocam carnea si o amestecam cu pesmet, ou si condimente pentru chiftele de la Delikat dupa gust.
Formam chiftelele in marimea pe care o dorim si le prajim in ulei pana devin aurii.
Pentru sosul de rosii punem intr-un vas la incalzit uleiul, adaugam faina si o lasam sa se rumeneasca putin, apoi punem sucul si pasta de rosii amestecand in continuu pentru a nu se forma cocoloase, cand este aproape gata, adaugam si o lingurita cu Amestec de ierburi Italiene de la Delikat.
Se servesc chiftelele cu sosul de rosii ca atare, cine doreste poate face si o garnitura de cartofi prajiti sau piure.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult