Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi in Mancaruri cu carne, 21 Oct 2021 | 2753 vizualizari

 

Pentru ca am avut in meniu zilele trecute orez cu piept de pui, din ce a mai ramas pentru a doua zi am preparat aceste delicioase chiftele.
Reteta de orez cu piept de pui o gasiti AICI.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr orez cu legume
  • 250 gr friptura de pui
  • 2 oua
  • 200 gr pesmet
  • 200 ml ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de orez cu piept de pui:

Incepem prin a toca marunt carnea de pui și a o amesteca cu orezul preparat cu legume, anterior.

Apoi adaugam 2 oua mari si omogenizam bine amestecul de ingrediente.

Punem pesmetul intr-un bol, sau pe o tava. Luam cu lingura din compozitia de orez cu carne și formam chiftele pe care le tavalim bine prin pesmet.

Punem tigaia cu ulei la incins si scufundam chiftelele de orez cu pui in ea. Le rumenim frumos, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta.

Apoi le scoatem pe un platou si le putem servi cu legume si branzeturi, sau cu diferite sosuri.

Sunt tare gustoase!

 

TIPS-URI

1

Chiftelele de orez nu necesita prajire indelungata, se rumenesc la foc de intensitate mai mare;

2

In functie de gustul orezului preparat anterior, compozitia de chiftele se mai poate asezona cu condimentele preferate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de orez cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Orez prajit